Lyhyesti jotta kansa jaksaa lukea!

"Mehtäjätkä Mikkosen"  tärkeimpinä pidettäviä "sinisiä ajatuksia"  ja tavoitteita Suomen kansalle! Niitä on kuin Puolangan valtuustossa aivan  - rojossa  (noin 130 kpl) odottamassa hyvän vastustajien väistymistä. Aika on tässäkin asiassa paras asian hoitaja!

1. Jokainen ihminen on laulun arvoinen. Jokainen ihminen on tärkeä! Jumalan luoma!

2. Polittiinen tavoite: Kansallisvaltion itsemääräämisoikeus, omat rajansa turvanaan on  koko kansakunnan hyvinvoinnin, rauhan ja menestyksen edellytys.  Jokainen siitä ponnistakoon!

3. Ihmisoikeuksiin ja sivistykseen  kuuluu toisten kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. Lisäksi se että kansa käy äänestämässä ja valituksi tulisi epäitsekkäät yksilöt

4. Koko maailmanrauhan edellytys on kansallisvaltioiden tunnustaminen ja hyvinvoinnin rakentaminen valtioiden itsenäisyyden pohjalta. YK:n puheenjohtajaksi vahvempi henkilö!

5. EU ei palvele Suomen kansan etua, eikä Euroopan valtioiden kokonaisetua!

6. Lapin kansalle öljy- ja kaasuputki ja  Saksalta miljardikorvaukset Lapin tuhoamisesta!

Lisäksi suunnitteilla maanomistuksen uudelleenjärjestelyt työttömyysrahoituksella!

7. Aaro Mikkonen aloittamassa neuvottelut Moskovassa öljyputkesta Petsamon kautta Lappiin. Tuliaisia on, kuten presidentti Urho Kekkosella oli palatessaan!

8. Aaro Mikkonen lähdössä neuvottelemaan Venäjän tavaranvaihtokaupan lisäämisestä ja Vienankarjalan kehittämiskysymyksistä ym. asioista presidentti Putinin kanssa! Samalla hän luovuttaa Oi Maamme- ja Hoida Hyvin Metsiä kirjan Putinille!

9. Kansalliset perheviljelmät toimivat takuina omavaraisuudelle, ruuan puhtaudelle ja maaseudun työllisyydelle. Suurtilakolhoosit, joissa talonpojat uupuvat, eivät Suomeen sovi.

10. On asioita joita ei saa rahallakaan. Kuten itsenäisyys ja kansan vapaus. Kansakunnan kalleinta ei saa myydä poliittisten pyrkyreiden ja valtaeliitin omien taloudellisten etujen alttarille! Väärinkäytökset on selvitettävä!

11. Työntekemisen ja pienyrittämisen kaikinpuolinen vapauttaminen luo ihmisen omatoimisuutta, ahkeruutta ja hyvinvointia.

12. Koulutuksesa siirrytään ns. täsmäkoulutukseen ja nuorelle taataan työpaikka ammattiin valmistuttuaan! Osa ammatillisesta koulutuksesta siirretään suoraan yrityksille!

13. Työttömyyden tuomaan köyhtymiseen,  ongelmiin ja rikollisuuden tuomiin kustannuksiin esitän erillisen laajaselkoisen suunnitelmani!

14. Jokainen suomalainen puolustaa omaa kotiaan. Se sisältään myös maanpuolustuksen. Samalla se poistaa valmistelut ja tarvetta sotilaalliselle liittoutumiselle ja jännitteiden tuomille uhkille kansainvälisten tilanteiden muuttuessa!

15. Susille ja muille liihottelijoille reservaatti Suomen puolelta tai Itäkarjalasta.

16. Metsäasiat menevät Suomessa uusiksi

17. Älkää nyt asianosaiset säikähtäkö! Mutta: Maanpettureille, kansansa kavaltaneille, Suomen itsenäisyyden myyneille  ja markanrosvoille on odottamassa leivätön ja vedetön pöydän ääri. Kunhan tästä aika vähän eteenpäin kulkee! On tiedossa tehtyjä tekoja, jotka eivät vanhene koskaan! Lakinsa oikein lukeneelle vallesmannille on nimittäin monella suomalaisella lähiaikoina tärkeää asiaa!

Kuuntele vielä tämä!

Näissä vaaleissa on helppo äänestää. Pöljäkään ei tieltä eksy. On vain kaksi nappulaa: EU:n vouhottajat ja varma EU:n vastustaja "MM" Kokoa nyt voimasi Suomen kansa! Vaikka käsillä ja hampailla kiskoen mene täyttämään äänestysvelvollisuutesi. On jo jossakin päin maailmaa tehty äänestyspakko kansanvallan toteutumiseksi. Ethän sinä anarkiaa tai Hitlerin ja Stalinin halua maatamme johtaa. Elä nyt kuuntele muita seireenien ääniä ja  lähde äänestämään EU-vaaleissa!