Suomen kansa tunkee Pietarin porteilla!

 

Suomi eli -70 ja -80 luvulla kulta-aikaa. Valtiojohtajat Urho Kekkonen ja Veikko Vennamo vaikuittivat johtomiehinä maassamme. Maatamme rakennettiin ennen näkemättömällä tavalla. Työtä oli jokaiseen lähtöön. Tuotantokoneiston, kotien ja tiestöjen rakentaminen olivat vauhdissaan ja toimeentulon saivat ihmiset työstään. Työttömyyttä ei juurikaan tunnettu. Jos jossakin päin sitä esiintyi, tunnettiin se paremminkin työn vieromuksena, laiskuutena ja alkoholin juomisen seurauksesta johtuvana. Suomen kansana oli urheilussakin maailmankartalle juosseena helppo hymyillä. Sotakorvaukset maksettiin ja rauha säilytettiin. Ennenkaikkea suomalaiset saivat olla isäntiä ja emäntiä omassaa maassansa!  Suomen

oma markka kierti yhteiskuntamme omassa myllyssä kiertoveden lailla. Oman myllyn rahavesiä  ja sen määriä säädettiin suhdanteiden mukaisesti. Myllyn veden säätelyhana oli kansallisissa ja samalla suomen kansan työntekemiselle ja toimeentulon edellytysten kannalta hyvissä käsissä!

 

-90 luvulle tultaessa tapahtui jotakin kummallista. Suomen päättäjät sortuivat sellaiseen pokerin peliin nimeltään, kuin EU ja sen jäsenyys.   Valtavana ryöpsäyksenä Suomen kansa kymmenen vuoden aikana menetti kaikki edellytykset ja tuunnusmerkistöt, jotka viittaavat itsenäisen valtion olemassaololle. Suomen kansaa hallitaan ja johdetaan Brysselistä ja joka toinen viikko Trasburkista. Suomen kansa ei saa päättä itse omista asioistaan, eikä se oikein edes tiedä kuka niistä päättää. Valtio on velkaannutettun niin ettei lyhennyksiä voida maksaa muuten kuin valtion omaisuutta myymällä ja samalla ajaa alas useiden sukupolvien pitkäpäivänen työ. Samalla kansalaisten turvattomuus kasvaa. Suuryhtiöt kun eivät ylikansallisten herrojen omistuksessa paljon suomen kansalaista piittaa. Työttömyys on aiheuttanut köyhtymisen ja sosiaaliturvan menojen räjähtämisen käsiin. On jos jonkinlaista siivellä eläjää ja suharia. Kaikilla työtä tekevällä on niin kiire ettei käsiin kerkiä sylkeä! Euro-rupla betonoituna heikentää Suomen vientituotteiden kilpailukykyä euroalueen ulkopuolella ja kun Saksakaan ei pysty kaikkea vetämään, on Suomen vientiteollisuudelle eurosta syntynyt laskukyvyttömälle väelle yksinkertiasestakin yhtälöstä ratkaisematon paikka!

-Joku pokeripöydän naama vain väittää että. kyllä se Suomi on itsenäinen. Se vahvistuu!

 

Edessä näyttää olevan myös jotakin vielä pahempaa. Euroopan unionin muodostuminen liittovaltioksi ja kansallisvaltion sulatusuuni on valmis. Matti Vanhanen  on hallituksensa Paavo Lipposen yhteisellä  suulla sanonut Suomen allekirjoittavan Euroopan yhteisön perustuslakisopimuksen. Suomen on kuulema oltava mukana kaikessa ytimessä. Kun reissuun on lähdetty kaikki on näköjään pelistä nähtävä. Samalla suomi sidostaan sellaiseen pelirinkiin ettei sieltä ole poispääsyä, muuten kuin sotimalla. Suomen kansan jo kymmenen vuotta kupparoinnista veren imeminen muuttuu kurkusta laskemiseksi.

 

Suomen kansaa ovat poliittiset "tunarit" termiä, jota vähintää Urho Kekkonen käyttäisi sellaiselle suolle josta ei ole hevillä paluuta ja johon heillä itsellään ei ole kansan antamaa valtakirjaa. Siksipä tämä tosi taivaskertomus koko Suomen kanslle:

 

" Oli taivaan portilla paljon suomen kanssaa liikkeelle lähtenyt. Pietariltä kansa tivasi, että miten tämän kaiken Jumala heille salli. Eikö meillä ollutkaan hyvä Jumala. Pietari  tiesi ja vastasi: -  Kolme kertaa Jumala teitä rakkaudessaan kutsui. Jumala lähetti ensin teille professori Keijo Korhosen, jotta te kuuntelisitte häntä. Ette te kuunnellut ja menetitte Suomen itsenäisyyden. Tosena miehenä lähetin tohtori Ilkka Hakalehhdon. Mutta ette te häntäkää halunneet kuunnella ja nähdä. Menetitte markan, omat rahanne ja valtion omaisuudet. Viimmeisenä  Jumala  lähetti "Mehtäjätkä-Mikkosen". Kuuntelisivat edes häntä, isoääninen kun Kainuun korvepoika on ! Mutta mitä te teitte. Te vain itse isoäänisesti määkitte valhepaimenten perässä ettekä kuunnelleet. Karkasitte jopa Jumalan silmäterän kimppuun tappaaksensa! Kolmesti hyvä Jumala teitä kutsui. Te itse valitsitte väärin. Jumala salli tulla sodan ja kurjuuden Suomeen! -Kansa jäi katsomaan  hölmönä toisiaa kun kansakunnan hyvinvoinnin ovet suljettiin!"

 

"Mehtäjätkä-Mikkonen" varma eu-meppiehdokas!

www.aaromikkonen.net -käy vaikka kirjastossa lukemassa ja päivitä sivu, jotta näe varmasti viimeisimmät tiedot!

 

Euromeppiehdokas - se joka eu-mepin rahat kierrättää Suomen kansalletakaisin!

Asettanut: Perussuomalaiset rp

Kirjotettu 6.5.2004 klo 4.30 - 5. 45

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aaro Mikkonen Paltamontie 56A

89200 Puolanka

Puh 044-5428050

 

Julukastava kaekkialla Suomessa aevan vappaasti! - ei kukkaa olis tehnyt samallaista ja itellään omiten sattuu nukkumasta nousemaan. Pankoa tämä kirjotus joka paikkaa Suomessa ja ulukomailla kulukemaan! Kiitos toimituksille, hyvin hoitakaa te nyt tällä kertoa hommanne! Renikat jaetaan savotan jäläkeen uuvelleen!

 

Täysi vastuu on teällä  moanpeällä ja kerran Pietarin portilla!