TIEDONANTO                                                             Julkaisuvapaa 17.5.2004

 

Täsmäkoulutuksella valtio takaa Suomen  nuorille valmistuttuaan työpaikat!

 

 

On aivan järjetöntä tuhlausta ja ihmisten aliarviointia yhteiskunnan päättäjiltä

aiheuttaa kansalaistensa köyhtymistä ja sosiaalituen varassa elämisellä. Nuorten

tulevaisuus tulee rakentaa työn ja oman kodin rakentamiselle. Yhteiskunta ei pysty turvaamaan nykyisellä menolla eläketurvaakaan, ellei nuori kansa ole työtä tekemässä ja Suomea rakentamassa. Tämä maa ei ole vielä valmis!

 

Koulutukseen satasataan paljon. Miljoonia syydetään sellaiseen koulutukseen joka ei tuota työpaikkoja. Turhanpäiväiistä teoriaa on vähennettävä ja siirryttävä käytännön työhön ja opettamiseen. Mahdollisuuksia avautuu yritysten oppisopimuskoulutuksen ja työharjoittelun muodossa. Samalla laitosten opetuksessa käyttämiä  varoja voidaan ohjata yrittäjien vetämien opetusohjelmien toteuttamiseen. Tällöin koulutuksesta tulee täsmä koulutusta ja avaa parhaiten tulevan työpaikan.

 

Jos yksi huumenuori ja rikollinen tulee maksamaan yhteiskunnalle 200 000 mk vuodessa. Se taloudellinen panos kannattaa suunnata terveellisemmän yhteiskunnan rakentamiseen. Samalla ihmisarvo ja elämän mielekkyys saavat sen osansa, jonka se  luomiskertomuksessa sai Jumalalta. Nykyisestä alkuräjähdyksen mallista taitaa olla lähtöisin nämä nykyiset kehnollaiset opetussuuntaukset. No, - muutamme nekin!

 

 

Aaro Mikkonen Metsätalousinsinööri- OKL opiskelija

www.aaromikkonen.net

 

Pyydän julkaisemista opiskelijapiireissä!

 

Paltamontie 56A 89200 Puolanka

Puh 044- 542 8050