<<Etusivu / Vaaliteemat    

 

Suomi on kansallisvaltiona suomalaisten koti

Suomen kansallisen edun vartija

Aaro Mikkonen

 

Etusivu / vaaliteemat

Ehdokkaan tiedot

Kirjoituksia

Kainuun kulttuuria

Tulosta esitteitä

Linkit

Yhteydenotto

 

 

Rajavartiolaitos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[takaisin]

Nyt pitää kansan pistää hanttiin ja äänestää EU-vaaleissa! 

Äänestämättä jättäminen ei yksinkertaisesti kannata. Se ei ole oikea protesti EU-eliitille. On ajateltava asiat loppuun asti. Vaikka äänestysprosentti jäisi  miten alhaiseksi, EU-mepit valitaan. Jokainen heistä käyttää noin kaksi miljoonaa markkaa Suomen kansan verovaroja. EU:n kannattajat äänestävät. Samalla he  saavat EU-myönteisiä lobbareita valtapuolueilleen ja itselleen.  EU-lobbareilla on yleensä erittäin hyvät tulot. Lisäksi heillä on isojen puolueiden vaalikoneisto ja valtava rahoitus!

EU on imuroinut Suomen kansalta rahat, itsenäisyyden ja lopulta rauhan. Jo nyt Suomen lentokenttiä jo vuokrataan Naton koulutuskäyttöön. Lentäkööt muualla! Valtio on ala-arvoisen politiikan seurauksena kupattu, Suomen kansa on köyhdytetty ja samalla  opetettu kerjäämään vain sosiaaliturvan armopaloja. Työttömyys on ihmisarvon alentamista ja aiheuttaa koko yhteiskunnan sortumisen. Kohta ei ole myöskään millä eläkkeitä maksaa kun nuoret eivät opi työtä tekemään. Nälkä se on kohta asukkaana, kun maataloudessa on vallassa se linja, ettei tarvitse tuottaa mitään. Euroruplat ovat kuulkaahan nälkään kuivia nieltäviä!

Yhdenkin läpimenneen EU vastaisen mepin rahoilla  (noin 2, 0 miljoonaa markkaa) voimme osittain rahoittaa Suomen kansan itsenäisyyden asiaa ja aloittaa vastatoimet Suomen kansan vapauttamiseksi EU:n orjuudesta rauhanomaisin ja demokraattisin keinoin. Näissä vaaleissa äänesi on myös protesti Vanhasen hallituksen jo lupaamalle heinäkuun allekirjoitukselle EU:n perustuslaista. Euroopan Liittovaltiosta, eli itsenäisen Suomen siirtymisestä aikalaistensa Kaarle Suuren ja Brysselin vasallivaltioksi!

Suomen kansa! Vetoan teihin; Käy vetämässä sininen viiva. Oman elämäsi, lastesi, työpaikkojesi, turvallisuutesi, lähimmäistesi, Suomen ja isänmaasi tähden. Tee se vaikka hammasta purren. Protestiksi nykyiselle poliittiselle eliitille ja Suomen omien etujensa himossa myyneille ala-arvoisesti maatamme johtaneille poliitikoille. Pitkä valtakausi on jo turmellut heidät!  Nyt pitää pistää EU-eliitille ja ala-arvoiselle politiikalle kansan hanttiin ja äänestää näissä  EU-vaaleissa varmasti Suomen kansallisen edun vartijoita, EU:sta eniten kritiikkiä esittäviä. Suomen kansan asialle vannoutuneita ehdokkaita.

Vain äänestämällä sinulla on mahdollisuus pistää hanttiin nykyisille valtaa pitäville politiikoille. Muut keinot ovat laittomia ja vähäisiä. Ainut tie on se, että annat äänesi Suomen kansan vapauttamiseksi Brusselin ikeestä!  Kuule; Tee se NYT !

Aaro Mikkonen “! Mehtäjätkä-Mikkonen”

EU-meppiehdokas.

Paltamontie 56A 89200 Puolanka

Puh 044 - 542 8050

Puolangalla 13.5.2004

 [takaisin]

   

 

"Valta kuuluu

Suomessa kansalle -

 käytä sitä NYT!"

Aaro Mikkonen

Metsätalousinsinööri

 

Perussuomalaiset rp.

 

 

 

 

 

 

       

 

     

 

     
     

 

 

     

© Aaro Mikkonen 2004