<<EU-mepin rahat    

 

Suomi on kansallisvaltiona suomalaisten koti

Suomen kansallisen edun vartija

Aaro Mikkonen

 

Etusivu / vaaliteemat

Ehdokkaan tiedot

Kirjoituksia

Kainuun kulttuuria

Tulosta esitteitä

Linkit

Yhteydenotto

 

 

Rajavartiolaitos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[takaisin]

EU-mepin rahat kierrätetään takaisin Suomen kansalle!

Mikkonen käyttää ja jakaa tulevana EU-meppinä saatavat rahat Suomen kansan hyväksi tehtävälle työlle: Suomen itsemääräämisoikeuden palauttamiseksi Suomen kansalle! Esim. EU kriittisen tiedon jakamiseen tarvittavan materiaaliin, aineistoon ja välineisiin. Toimenpiteen organisointiin ja henkilöstökuluihin. Tarkkaa summaa ei vielä tiedetä, mutta kun matkustus ja asumiskulut vähennetään rahoitusmahdollisuus kohoaa noin  1, 2 miljoonaan Suomen markkaan. Rahoitus helpottaa suuresti Suomen kansan saamiseksi pois EU- ahdingostaan.

Tulevasta meppipaikastaan huolimatta Mikkoselle on luvattu metsänraivaustöitä Karjalan siirtoväen metsistä Varsinais-Suomessa kolmen vuoden aikana. Ansiotyö tehdään tietysti omalla vapaa-ajalla!

Oletko tätäkään juttua tiennyt?

Kaikki tärkeät asiathan salataan kansalta. Tilalle syötetään kansalle joutavaa ja viina lasketaan virtaamaan, ettei kukaan älyäisi. Vain päissään örisisivät!

Katoppa mitä yksi EU-meppiedustaja maksaa Suomen kansalle

EU-mepin palkka on 371 000 mk vuodessa + hyvä eläke ja sosiaaliturva. Kulukorvaus 220 000 mk vuodessa ja avustajan korvauksiin 897 282 mk vuodessa. Päivärahoja kun osallistuu EU-parlamentin kokouksiin 1557,78 mk/pv, jotka voi tehdä vuodessa noin 200 000 mk sekä matkustamiseen ympäri maailmaa 21 714 mk vuodessa. Kaikkine kuluineen EU-meppi tulee maksamaan Suomen kansalta perittävistä veroista  noin 1 790 000 mk.  Kun tulevaan EU-parlamenttiin lähtee (äänesti Suomen kansa tai ei) 14 edustajaa, tekee EU-meppien edustus Euroopan parlamentissa noin 25 000 000 mk vuodessa. Virkamiehet ja muu hallinto ovat lukunsa erikseen.

Siis, samalla rahalla kun euromielinen eliittimeppi polttelee Suomen kansan markat hornan tuuliin saadaan Bryssien pitoja raivaamaan "Metsäjätkä Mikkonen"

Otappa onkeesi ja rustaa numeroni äänestyslappuun. Sinun ei tarvitse sen jälkeen muuta ajatella tai kantaa vastuuta. "Metsäjätkä" Mikkoselle siirtyy koko raivaussarka! Onkin se EU semmoinen turelikko ja vesakon viidakko, mutta se ottunut selviämään. Jos ei hirvet ja jätkä pääse, ei sitten muu kuin pupu. Vesakko ensin motitetaan ja kierretään. Sitten tehdään kuten eversti Siialasvuo Suomussalmen Raatteen tien taistelussa. Pätki sen posurin palasiin!

-Minun setäni Arttu sotatarinoiden mukaan sitä Siilasvuota mustalla orilla kirkkosanissa kyyvitä körräsi. Liekö totta vai vanhojen veteraanien houreita. Onneksi olivat terävinä silloin kun Suomen isännyydestä ja emännyydestä arpaa heitettiin. Saatiin vappautta aivan riittävästi ja ennenkaikkea pitää metsät ja maa! Myöhässä on senkin savotan tili vetaraaneille. Ei kohta kerkiä muuksi kuin arkkurahoiksi. On se koko kansan  päätösvallankahvaa pitävien häpiä!

Saat siis yhdellä varmalla numeron teolla oikean lottovoiton. "Metsäjätkä Mikkonen" kansallisvaltion rajavartijaksi  EU:n rahoituksella! Sillä Suomen valtio tarvitsee oman rajansa. Ei rajoja ihmisten sydämissä!  Suomi on itsenäisenä kansallisvaltiona jokaisen suomalaisen yhteinen koti! Globalisoituvassa maailmassa on  Suomen kansallisen päätöksenteon säilyttäminen ainut oikea vaihtoehto!

[takaisin]

   

 

"Valta kuuluu

Suomessa kansalle -

 käytä sitä NYT!"

Aaro Mikkonen

Metsätalousinsinööri

 

Perussuomalaiset rp.

 

 

 

       

 

     

 

     
     

 

 

     

© Aaro Mikkonen 2004