<<Kainuun kulttuuria    

 

Suomi on kansallisvaltiona suomalaisten koti

Suomen kansallisen edun vartija

Aaro Mikkonen

 

Etusivu / vaaliteemat

Ehdokkaan tiedot

Kirjoituksia

Kainuun kulttuuria

Tulosta esitteitä

Linkit

Yhteydenotto

 

 

Rajavartiolaitos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korpikainuun uutisia kesäkuun puolivälin jälkeen armon  vuonna 2004

Alma ja  Elma kauppareissulla näkivät toisensa: Mitä se huiskuttaa. No Mitä? Minulla on kuule kiire! En jouva lotroamaan. No tullaan, tullaan kun kerta on niin tähellistä assieta kunhan saan itteni tästä turvavyöstä irti. Laske nyt sinnäe nuo ostoskassisi, kun moakin on jo kuiva. Kävikö sinä viimeviikolla äänestämässä niissä EU-vaaleissa, minä ainakin kävin?  En käynyt. Menköön niin kun se on männäkseen. Piut paut kunhan minulle eläke tulloo ja pojille juoksoo rahat kassalinjalla. Kaiket päivät net saavat moata, mutta yöllä ne kyllä  nousoo koltaroimaan ja mopoja huuvattaat ympäri kyllää! Ukko kun on semmonen ettei välitä ja sannoo ettei kouluja kannata poikiinkaa käyvä. Ei sitä ennekään.  Saa pojista myös hyvät asumistuet kun kammaripöksät on vuokrattu molemmille  tuhannella vai kahella- tuhannella markalla!

Olen kuule lukenut tässä autossa kuskie oottaessa lehteä. No, mitä siinä Kainuun sanomissa oikein sanotaan: "Metsäjätkästä" EU -meppi. Lukkeeko siinä niin. Ei voi olla totta. Aprillipäiväkin meni, eikä Kainari tavallisesti kirjota jonnii joutavaa.  Siinä lukkoo: "Mehtäjätkä-Mikkosesta Suomen kansa lähettää raivuumiehen Brysseliin. Urakka on melekonen mutta ei mahoton." No johan minä sinulle sanon, vaikka eppäilin alussa koko miestä, että se Mikkosen aaro ei oo niitä tyhmempiä vaikka eihän ne oo sitä täällä valtuustossakaan minnää pitäneet. Kaikki se 130 kunnallisalotetta ovat saaneet tyrmäystippoja. Sitkas mies kyllä on. Ei vaepunut laiskanraholle. Temaa se raivaussahan kaenaloon ja paenuu sinne etelään. Osa pitää sitä vieläkin kylähulluna ja eivät eänestäneet vaikka oli ainut Kainuun miesehdokas, toinen oli se joku nainen, joka nostaa hyvejää palakkoa jo eduskunnastakin. 

Lupasihan se Mikkosen Aaro  kepittää erityisesti Kainuun asiat suoriksi Helsingin ja Brusselin herroille.  Soahaan nyt silimä ja korva tarkkana seurata valtakunnan uutisia ja Kainuun Sanomia lukkea ja tilata. Mies siitä taitaa pikkuhiljaa tulla, mutta saas nähä miten sille "Kainuun Sven-metsäjätkälle lopulta Koljonvirran tuoksinassa käy. Raatteentiellähän se oli mies paikallaan. Mutta kun tuo Suomen länsirajan pahusi alkoi vuotamaan kelevottomien politikkojen tähen. Mitä se Kekkonenki sanoi tunareista? No eipä tässä nyt muuta ehitä Kottiin on jo  kiire ja heti kahveet keitän. Kutun naapuritkin heti kyllään. Soitellaan!

 

   

 

Hepoköngäs

Puolangalla

 

Perussuomalaiset rp.

 

 

 

       

 

     

 

     
     

 

 

     

© Aaro Mikkonen 2004