<<Torpparit    

 

Suomi on kansallisvaltiona suomalaisten koti

Suomen kansallisen edun vartija

Aaro Mikkonen

 

Etusivu / vaaliteemat

Ehdokkaan tiedot

Kirjoituksia

Kainuun kulttuuria

Tulosta esitteitä

Linkit

Yhteydenotto

 

 

Rajavartiolaitos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[takaisin]

EU-huijarit tekivät Suomen kansasta torppareita

Missä ovat Suomen protestilaulajat? Ennenhän niitä syntyi kun Puolangan siitakesienihallissa sieniä, kun U.K Kekkonen vain rykäisi? Vaikka et sitä vielä tajua, politiikka ja nykyinen EU koskettaa meitä jokaista. Ymmärrät, että jos omassa kodissa ei mene hyvin, riidellään ja vielä naapurin mörskästä sinulle sanellaan mitä teet, miten ja vielä vievät ja turaavat rahatkin, jopa oman leipäsikin.

Kansamme voi suurelta osin huonosti henkisesti ja taloudellisesti. Kekkosen ja Vennamon asuttamisohjelman jäljiltä -70 ja -80 luku olivat Suomessa rakentamisen ja työn kulta-aikaa. EU-ajan ja poliittisen historiasta kaivaen esimerkkejä vallan turmelevasta vaikutuksesta ihmiseen ja sen tuoma murros on huolestuttavasti romuttanut kansalliskodin turvaa Suomen kansalaisilta! Yllättävän moni kokee apatiaa tai synkkämielisyyttä ja toimeentulon heikentymistä EU:n miehittämässä Suomessa.

Ei se tämmöinen peli vetele;  ehei, saat. tunareiden ajattamalle suoholla ei saa jäädä Suomen kansan tuleen makaamaan. Siihen se lahtaa! On noustava puoliansa pitämään. Se on elämän edellytyksen ja tulevaisuuden uskomisen laki. Hyvät päivät ja viina ovat tainneet osan kansasta turruttaa. Onhan se tämä surkea suo johtamistaidon tai tottelemisen katoamisen puutteesta johtuvaa. Pitäisi marski olla joka määräisi Suomeen henkien taistelusta sotatilan.

Tarja Halonen sitä tuskin tekee. Voin tietysti pyytää samalla, kun uuden metsäkirjani hänelle lähiaikoina luovutan. Kirjahan mullistaa ja muuttaa metsien käsittelyn koko pohjoisella pallonpuoliskolla. Saadaan loppumaan tämä metsienkin hävitysvimma!

"Metsäjätkän" tavoite on kerätä  Suomen kansan EU-kielteiset kansalaisten  äänet varmana EU-vastustajana. (Suomalaisista noin 70 % suhtautuu EU:n valtaan kielteisesti) Mikkonen valituksi tullessaan lupaa käyttää mepin toimesta maksettavan rahoituksen valmistelevaan työhön, kuten vuosisadan alussa irrottautui Venäjän ikeestä. Nyt vain rauhanomaisesti ja  omia kansanvallan myöntämiä oikeuksia ja lakia lukien EU:n ikeestä! EU-kielteisillä

Suomalaisilla on saada EU-rahoitteinen järjestelmä purkamaan ja raivaamaan pois Suomesta koko EU-rustinkia. Jätkän metänraivaus "vörskoteille" ja muille pienistä tuloista ja talkoilla isänmaataan rakentaneiden rahoille jää muuta käyttöä!

[takaisin]

   

 

"Valta kuuluu

Suomessa kansalle -

 käytä sitä NYT!"

Aaro Mikkonen

Metsätalousinsinööri

 

Perussuomalaiset rp.

 

 

       

     

 

     
     

 

 

     

© Aaro Mikkonen 2004